Ønsker mer fokus på Ågotnes

Initiativtaker og Primus motor i Mento, markedssjef Svenn Erik Sandsmark, har stått på den siste tiden for å skape et nytt messeforum for olje-og gassleverandører på Ågotnes. I dag kunne han åpne for at alle som ønsket det  kunne besøke et godt tilrettelagt messeområde i Mentos omgivelser, og det kostnadsfritt. Messetelt med 10 utstillere som står sammen om arrangementet viste frem sine produkter og tjenester og nærmere 400 deltakere har meldt seg på den nye oljemessen på Ågotnes.

- Grunnen til at vi gjør dette er rett og slett fordi vi ønsker mer fokus og fart på Ågotnes, sier Sandsmark til redaksjonen som er på besøk på den nye messen. Det er et rikt og voksende industriliv her på Ågotnes. Det ønsker vi skal fortsette og da er et slikt samlingspunkt viktig mener Sandsmark. Her får leverandører og aktører i industrien mulighet til å bygge nye relasjoner og kontakter. Vi håper med denne starten å kunne gjøre dette til et årlig arrangement og vil tro at dette kommer til å utvikle seg og bli større fremover, sier han.

De nærmere 400 deltakerne kan vente seg lapskaus og spekemat kl. 19.00. I tillegg blir det et innslag med vinprøvesmaking og underholdning av Jan Eggum til de fremmøtte.
Publiseringsløsning levert av Argo Internett AS © 2010