ONS og CCB er 40!

Oljemessen ONS 2014 er snart i mål. Nærmere 1300 selskaper deltar på en av verdens viktigste energimøteplasser. I år har ONS 40-års jubileum. Det samme har et av selskapene som har hatt stort utbytte av messen. I Hall E på stand 565-4, region Bergen, finner du 40 års jubilanten Coast Center Base (CCB) som har hatt en viktig betydning som forsyningsbase til den norske olje-og energisektoren helt siden 1974.

I 40 år har CCB bygget opp betydelig kompetanse innenfor service- og forsyningstjenester, teknisk vedlikehold, havnedrift og riggvedlikehold. I tillegg er basen på Ågotnes ved Bergen verdens største base for subsea ettermarkedsaktivitet. Når standpersonellet til CCB møter besøkende på ONS er det nettopp denne kompetansen de ønsker å presentere og tilby.

- Operasjonssjef på CCB, Michelle Williams, kan se kunder sikkert i øynene når hun forteller om alle fordelene og mulighetene basen på Ågotnes ved Bergen kan tilby både eksisterende og nye kunder.

- Vi har hatt stort utbytte av oljemessen. Det handler ikke bare om å være tilstede og å vise seg frem, men faktisk om å få konkrete avtaler med både eksisterende og nye kunder som skal resultere i økt forretningsvirksomhet på sikt, sier Williams. En slik møteplass innbyr til akkurat det. Her er jo de aller fleste i modus for å knytte kontakter. Vi setter pris på å treffe våre eksisterende kunder, og ekstra spennende er det at vi har fått møteavtaler for videre dialog med kunder innenfor nye forretningsområder. Det vil gi oss muligheten til å utvide det tjenestespekteret vi har i dag, sier Williams som i år kan presentere CCB som 40-års jubilant for sine kunder.

- Det er helt klart både en stor styrke og fordel å kunne vise til den sterke kompetansen CCB har bygget opp siden starten på syttitallet, sier operasjonssjefen som også er stolt av arbeidet CCB sitt personell har utført på stand.

- Vi har hatt en flott plassering og standutforming her i Hall E. Ikke minst har vi et fremoverlent og godt sammensatt team fra CCB som har gjort en meget god innsats for alle besøkende. Dagene har vært preget av mye positiv energi og god atmosfære. Det har ikke vært vanskelig å få folk til standen, sier Michelle Williams på avslutningsdagen av årets ONS.

ONS-teamet fra CCB 2014: Fra venstre: Thomas Garlid, Jan-Dagfinn Lund, Michelle Williams, Ronny Haufe, Arne Aarvik

Publiseringsløsning levert av Argo Internett AS © 2010